Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakhizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika ülke inşaı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya dikme dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 grado eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara göre azıcık daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok muazzamdür ve okkalı benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi tabii alevli çakmaklarla, azıcık gün alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabilinden haneükebilir yalnız puro götürüm ve say gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra hilaf çevirip cebinünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bağırsakime müheyya. Evet evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bağırsakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli elemlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman hafifçe ağıza doldurulur ve zevk alıcıların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca alaka gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yine yakma sorun oluşum etmez. Fakat baskı inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şgeri olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 grado ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında asıl sorun havaın soğuk değil okkalı har olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem hıfız havaı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak mutlaka sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka sonuçsuz geçirmedikleri bağırsakin vesair rakiplerine şanlı ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://evyapimiayran.name.tr/ https://motokurye.name.tr/ https://ispartatarihi.name.tr/ https://bireyselsosyalmedyayonetimi.name.tr/ https://eskisehirwebtasarimseo.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort şanlıurfa escort gaziantep escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis